Estrena del Videoclip de Sergi Blanch & Mami Mbengue – Suñu Yaay

16. maig 2017 VIDEOBLOG 1

Hola gent bonica!
Avui estic molt emocionat, perqué estreno el meu segon videoclip:

Fa + de 10 anys vaig composar aquesta cançó en wolof per parlar-li a la meva mare perduda. Ara tanco un cicle al gravar la cançó i fer-ne un videoclip del pas per l’estudi i compartir-la amb vosaltres. Només puc dir-te mare gràcies gràcies per ser i per donar-me tant i donar-me tant. Mentre et deixo anar, ballem-la un cop més. SUÑU YAAY!
Meravellosa l’abraçada de la Mami Mbengue que amb la seva veu i tendresa fa realitat el meu somni. Gràcies també al somiador Daniel cros per pintar de colors vius L’esbós. I al Pau López l’artista de mirada honesta i profunda.
Esperant que us agradi me’n vaig a la Fada a cantar-la.


1 thought on “Estrena del Videoclip de Sergi Blanch & Mami Mbengue – Suñu Yaay”

  • 1
    Maria on maig 17, 2017 Respon

    Preciosa!!!!! Preciós!!!!!!!!! Gracies ❤️️✨

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *